Małgorzata Socha dla Signature Restaurant

Wieczorem 14 czerwca w warszawskiej Restauracji Signature znajdującej się w budynku butikowego Hotelu H15 odbyła się wyjątkowa kolacja inaugurująca wprowadzenie do menu dania Małgorzaty Sochy i Szefa Kuchni Wojciecha Kiliana. W kolacji oprócz zaproszonych gości brał udział Marcin Mazur – dyrektor spółki zarządzającej restauracją.

A oto menu serwowanych podczas kolacji dań:

  • Amuse bouche
    Wędzony węgorz, glony wakame, kawior keta
  • Starter (do wyboru)
    Siekana polędwica zapiekana pod siemieniem lnianym, suszone pomidory, oliwa truflowa
    Przegrzebki, mus ziemniaczany z sepią, chips z ogniska, ziemniaki gotowane w chorizo
  • Intermezzo
    Kiszone szparagi z granitą ogórkową i pędami sosny
  • Danie główne
    Gotowany dorsz z ravioli serowo-szparagowym, szparagi, kurki, wywar rybny z szafranem

Partnerem alkoholowym wydarzenia był francuski koniak Hennessy.